Mennyi az ideális testsúly egy 176cm-es 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 18:41
1/8 anonim válasza:
Nézd, én ilyen magas nőből ismerek 50 kilósat (ő nagyon vékony), és 80 kilósat is (ő meg vaskos, izmos). Valahol a kettő között kell keresgélned azt, amivel jól érzed magad.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én az 50-hez vagyok közelebb, úgyhogy egy kicsit megnyugodtam, de pár kilót le szeretnék adni.
2013. jan. 26. 18:51
3/8 anonim válasza:
Nehogy neki állj fogyókúrázni ha 50hez vagy közel! Én 168 centihez vagyok 53kg és hízókúrára fogott az orvosom sőt még étvágygerjesztő gyógyszert is akart felírni,mert hogy nekem 57 kg lenne ideális.
4/8 anonim válasza:
53 kiló körül lehet az ideális testsúly ilyen magassággal. Ha szép arcod van és modellkedni akarsz, akkor majd fogynod kell pár kilót. 18/L
5/8 Lauren Hill válasza:
Attól függ sportolsz e valamit, ami az izmodat növelné. Ha nem, akkor 68-69 az ideális testsúlyod. Ha igen, akkor kicsit több. De ezt te is ki tudod számolni. A magasságod 100 fölötti értékéből (mivel nő vagy) 5-7 cm-et kivonsz. Ez az ideális/átlagos testsúly. Ha ez alatt vagy az nem jó. Főleg, ha 50 kg. közelben. Ha meg nem tetszik ez a testsúly, akkor még mindig van alatta pár szám, de az egészséged érdekében 62 alá ne nagyon menj! 16/L
6/8 anonim válasza:
Az utolsó kommentelő nagy baromságokat hordott itt össze. 174 cm vagyok és 52 kiló. Nincs semmi baj az egészségemmel és egy csomó zsíros kaját is eszem. Nem kell 68 kilónak lenned akkor már kicsit molettnek számítanál. 19/L
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti kommentelő, szerintem sem túl igaz amit írtál, mert így is kicsit husi vagyok, és ha híznék annyit, hogy 68-69 legyek, akkor mondhatnánk, hogy kövér vagyok:S egy 5-7 kilót le szeretnék adni, és izmosodni :)
2013. febr. 3. 21:23
8/8 A kérdező kommentje:
Ui: Egyébként, most kevesebb vagyok, mint 62kg...!
2013. febr. 4. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!