Mit vihetnék iskolába enni inzulinrezisztencia életmóddal?
Köszönöm a kedves szavakat.
Hát.. ha szimpatikus a szénhidrát alapú életforma, nos 'szíved' joga. Ajánlanék olyat, ahol nincsen szükség kardiológusokra, és akkor nem merül fel az inkompetens orvoslás fogalma, hiszen igazából nem lenne szükséged orvosokra.
Én is pont a zabpelyhet tudnám ajánlani.
Az inzulinrezisztenciám miatt muszáj délelőtt ennem, és nem mindegy, hogy mit. Én sem vagyok táplálkozáskutató, csak saját tapasztalat alapján mondom, hogy nekem a zabpehely bevált.
Ez felvet egy érdekes kérdést.
Mióta is válik be a zab délelőtt? Mert az IR-t fél éven belül jó szokás kigyógyítani. Ha nem ezen az úton vagy, akkor nem biztos hogy a zab bejövős.
Délelőtt ráadásul mindenkinek magasabb az inzulin rezisztenciája (illetve reggel), ilyenkor enni szénhidrátot, ekkor az átlagosnál is több inzulint igényel az elfogyasztott keményítő vércukoremelésének az ellensúlyozása, ez pedig nem kezelni (csökkenteni) fogja az IR-t, hanem súlyosbítani. De ha más a tapasztalat, le lehet írni.
Nem olyan egyszerű inzulinrezisztencia mellett kajálni. Ha nem eszek eleget, rosszul vagyok, ha sokat eszek, szintén.
Már több mindennel próbálkoztam reggelire... eddig a zabpehely a legmegfelelőbb. Lehet, hogy nem gyógyít meg, de legalább így nem vagyok rosszul délelőtt.
6 hónap alatt meggyógyítani az IR-t?? megőrültél??
miért nem az orvosira jársz ha ennyire okos vagy??
Mert unalmas volna. Nálam okosabbak már kidolgoztak jó dolgokat, nekem hogy megtanuljam ezeket nem kell éveket elpocsékolnom az életemből.
Apropó, orvosin gyógyítani tanulnak a kedves hallgatók, vagy a betegségeket elhúzni, gyógyszereket felírni? Én az utóbbira tippelek.
Hömmm okosodjunk előbb
A hiedelemmel ellenben valami ilyesmi miatt szoktam írni.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!