Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valaki tejérzékeny...

Lehet valaki tejérzékeny egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon lassú az anyagcserém, soha semmi nem tudott meghajtani (még a paradicsom kakóval és sok szilvával sem..)

Mostanában (kb 1 hete) viszont azt veszem észre, hogy amint tejet iszom, pár percre rá rosszul lesz a gyomrom és szaladnom kell. Létezik, hogy azonnal ilyen erősen jön elő?

És ha igen, árthatok azzal, hogy ennek ellenére is iszom, akár a nagydolog segítsése képpen?

Köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 1. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen,lehetsz tejérzékeny ilyen hirtelen is. Ha gondot okoz a tej,miért iszod? Értem,hogy segíts a nagydolgodon,de nem fáj tőle a hasad-gyomrod-fejed-stb?

Nekem is most jött ki a tejallergia,de én azóta nem iszok tejet,mert nagyon rosszul vagyok tőle.

Javasolnék egy allergia vizsgálatot. A kőrzeti doki tudja hol csinálnak ilyet(pl. bőrgyógyászaton).

2009. szept. 1. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:

kb 30 évvel ezelőtt amikor a második gyermekemet vártam, rosszul lettem a tejtől, pedig elötte semmi bajom nem volt. Igaz az első gyermekemmel való terhességem alatt se voltam igazán jóban a tejtermékekkel, de azt ráfogtam a másállapotra. Meséltem édesanyámnak, erre azt mondta anyu, hogy elképzelhető, mert 2 éves koromig semmi tejes dolgot nem adhattak nekem. Amit aztán kinőttem, de a terhességek újra előhozták az érzékenységet. Azóta se tudok tejet inni, azonnal begörcsöl a hasam, alkalom szerűen szaladnom kell, rosszullét környékez.

Bár ha belegondolok a mostani tejekbe sokminden van, de igazi tej alig.

2009. szept. 1. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Erre mar en is kivancsi voltam.. Imadom a tejet de 2 honappal ezelott amikor ittam gorcsolt a hasam tole..Azota nem mertem hozzanyulni de lehet hogy csak bekepzelem az egeszet!
2009. szept. 1. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!