Zuzu73 kérdése:
3 hete tartom 2 apró botlással a 180 ch diétát, plusz napi 40 perc séta. Még sem fogyok, mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 02:06
11/18 A kérdező kommentje:
Füstöltsajtos csirkepecsenye, gombás lecsó
534 kcal [F]
Fehérje: 52,7 g
Zsír: 18,4 g
Szénhidrát: 40,5 g ez pedig a holnapi, szintén 2 adag.
2013. jan. 24. 17:42
12/18 anonim válasza:
Ezek nagyon nem diétás ételek. :)
13/18 A kérdező kommentje:
túlsúlyos cukorbetegek részére összeállított diéta. Szóval biztosan hogy az, diabetikus állította össze.
2013. jan. 24. 23:02
14/18 anonim válasza:
na itt van a 2 merfoldes gyaloglas, de van 3 merfoldes is. megiscsak tobb mint a sima seta. lehet fokozni labsullyal meg kezi sulyzoval ha tul konnyu lenne. en azert megizzadtam bele :) http://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs
15/18 anonim válasza:
o ugy latom van 1 merfold is. lehet jo ezzel kezdeni http://www.youtube.com/watch?v=df2gn6-w0dE
16/18 anonim válasza:
Igen, egy 100+ kilós cukorbetegnek ez jó, mert azok a súlyukból adódóan vagy nem tudnak vagy nem szabad sportolni. Viszont, ha már csökken a súlyuk, akkor azért jobban oda kell figyelni arra, hogy mit esznek. Mondjuk nem tudom te hány kg vagy.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket!
2013. jan. 25. 10:56
18/18 A kérdező kommentje:
már írtam, hogy 97 kg vagyok. 15 kiló szaladt fel rám míg ágyban feküdtem és szteroidos infúziókat illetve gyógyszereket kaptam. De valószínű hogy valami nem stimm... igen végignéztem az elmúlt 3 heti étrendemet,és bár mind 180 ch Alatt van, bizony -bizony kalóriában viszont elérte néhány helyen a 1800 kcal.-t is. Ezután mindkettőre odafigyelek majd.
2013. jan. 25. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!