Hogyan lehet felismerni a margarin csomagolásán, hogy az hidrogénezéssel, vagy más eljárással készült?
Minden margarint hidrogénezéssel készítenek,a különbség abban van,hogy míg régen a transzzsírsav tartalom maximum 10% lehetett ez ma már maximum 1%
Azok a margarinok,amelyek szívbarát elnevezéssel vannak ellátva azok még ennél is kevesebb transz zsírsavat tartalmaznak,de olyan sajnos nincs amelyikben egyáltalán ne lenne.
Ezt sajnos rosszul tudod, ma már vannak olyan margarinok, amiket tényleg nem hidrogéneznek. Nekem több ember is ezt mondta. Van erről egy videó is a neten: [link]
Ezt amúgy azért tudják megtenni, mert a gyártás során eleve szilárd zsiradékokat használnak, így nem kell "megszilárdítani" őket hidrogénezéssel.
Sajnos nem nyílik meg a link.
Ez a hibaüzenet: A cím nem volt érthető
A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (videokhttp) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve.
Lehet, hogy egyéb szoftvert kell telepítenie a cím megnyitásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!