Milyen egyéb étel allergia/érzékenység tünetei lehet a hasmenés és túlzott gázképződés?
Eddig azt hittem, hogy laktóz érzékeny vagyok, és már elég régóta nem nagyon eszek semmilyen tejterméket, kivéve mandula tejet -amiben se laktóz, se tejfehérje nincsen-,
de a tünetek mégis elő-elő jönnek.
És érdemes volna a kihipózott (bizony: hiány betegségekhez vezet, és mű-, vegykókkal kezelt és gén kutyult élelmiszereket amennyire csak lehet elkerülni.
Magyarországon különösen sok mérget és hitvány élelmiszert árulnak a multik és sok kis garázsboltos egyaránt.
Például Ausztriában jobb minőségű élelmiszereket lehet kapni, mint itthon. A "magyar" csoki például annyit sem ér, hogy lehúzzad a slozin. (Még a gengszter váltás előtt jó volt.)
Járj ki a piacra és vásárolj termelőktől. De vigyázz, ott sem mindenki szent. Vannak akik például a multiban bevásárolnak, utána meg átcsomagoltan a piacon vesztegetik jó pénzért!
Köszönöm a válaszokat! :) A probléma az, hogy kint vagyok Amerikában, és nem tudok nagyon elmenni orvoshoz, mert a biztosító nem fogja kifizetni, mondván, h miért nem otthon mentem el orvoshoz ezzel. (igaza lenne)
Júliusban megyek haza, és addig nem akarom teljesen tönkretenni az egész bélrendszeremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!