Az ásványvíztől vesekövünk lehet?
Figyelt kérdés
A sok ásványvíztől? (Napi folyadékbevitelem ásványvíz + ételek)2009. aug. 29. 14:29
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj de ez olyan buta kérdés. A kemény víztől fogkő lesz??? :DDDD
2/3 A kérdező kommentje:
XDD igaz csak hogy most volt a tv-be hogy az ásványok lerakódnak XD gondoltam az ÁSVÁNY víz is közre játszhat XD... ez nagyon jó ez a fogkő xDDD
2009. aug. 29. 15:03
3/3 anonim válasza:
Szerintem baromság, nekem a munkahelyemből kifolyólag van ismeretem az ilyenekről. Hülyeség az egész, a média nagy feneket kerít mindennek. Nem kell tartani az ilyen dolgoktól. Lerakódás, persze. Gondolj bele, hogy hány évtizede isszák az emberek... Ez ugyan olyan hülyeség, mint az, hogy bizonyos termékek 20-50 évig tartósak, honnan tudják, ha új termékről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!