Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi két szem multivitamin sok?

Napi két szem multivitamin sok?

Figyelt kérdés
Egy reggel egy késődélután.
2013. jan. 13. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9 pont ezt mondom, de nem ilyen az összes vitamin
2013. jan. 13. 19:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Már ha ennyire bele bonyolódtatok akkor én is besszálok:) Itt a vitaminom

[link]

Elég sápadt a bőröm télen ezért gondoltam a dupla vitamin adagra,meg emellett edzek is keményen,de sok gyümölcsöt eszem ugy hogy nem tudok dönteni mennyen a dupla vitamin vagy nem?

2013. jan. 13. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
És mint látod kérdező, a linkednél is megkérdezték ugyanezt és igen volt a válasz. Tehát én is azt mondom, hogy ne foglalkozz a "legyengült az immunrendszerem, ezért vitamin kúrát tartok" emberekkel. Nyugodtan mehet több is, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá. Ha sportolsz, stresszes vagy, nem viszel be elég vitamint étkezéssel, beteg vagy, vírusoknak kedvező évszak van, vagy akármi, nyugodtan növelheted is a mennyiséget ésszerű korlátokon belül. Semmi bajod nem lesz, sőt... Viszont a víz és zsírbevitelre figyelj oda (ha megemeled a mennyiséget, akkor különösen), mert ezek jelenléte kell a hasznosulásukhoz. Egészségedre!
2013. jan. 13. 20:35
 14/14 Julie S ***** válasza:

Szerinted télen mennyi vitamin van a gyümölcsökben? :D

Én a napi két szem helyett inkább kiegészíteném külön C és D vitaminnal és magnéziummal. D vitaminból legalább 2000 IU-t kéne szedni, de inkább többet így télen.

2013. jan. 14. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!