Iszom a Green Gold Solar, //trópusi gyümölcsös, algás// változatát. Egy kávéskanál zöld por, egy kiló zöldség tápanyagtartalmát tartalmazza, de kalóriában nem.
Emellett lehet normálisan enni, de mivel nem vagyunk tőle annyira éhesek, kevesebbet eszik az ember. Rajtam olyan 5 kiló felesleg van, le fog menni?
2009. aug. 28. 08:54
1/5 anonim válasza:
Ha csökkenti az étvágyad (vagyis észrevehetően kevesebbet eszel, mint mielőtt elkezdted inni), nem eszel édességet, és mozogsz rendszeresen (heti 2szer kb, ha nem a mozgástól akarsz fogyni, csak szintentartáskén mozogsz) akkor néhány hét alatt biztos lemegy az 5 kg
Egészséges életmód nélkül az ilyen "csodaszerek" sem fognak segíteni a fogyásban. Csak magában nem valószínű, hogy elég hozzá...
2009. aug. 28. 09:19
2/5 anonim válasza:
Ettől az italtól nem fogsz fogyni. Sem tablettától se semmitől, ilyen nincs, hogy valamitől fogysz csak úgy.
Ha fogyni akarsz, több sport (enélkül nincs eredmény) és sokkal kevesebb kaja.
Ihatsz ilyen sz*rokat, hogy megnyutasd a lelkedet, hogy étvágycsökkentő, de én igazából nem hiszek az ilyenekben :)
2009. aug. 28. 09:22
3/5 A kérdező kommentje:
de azért gondoljatok már bele, hogy minden nap, ki képes megenni egy kiló zöldséget?? Én alapvetően utálom, és a gyümölcsök közül is csak az ananászt meg a banánt szeretem. Ehhez képest, ezzel a porral, egy kiló zöldséget ÉS gyümölcsöt juttatok a szervezetembe, és máris érzem a hatását, szóval nem csak kamu az egész.
2009. aug. 28. 12:59
4/5 Szervál válasza:
Nem az nem jó szerintem igyál Kristálygombát ezt az egészet olvasd el:
idd, lehet tőle fogyni, és nagyon sokat segít a szervezetednek:) Tesóm benne van a bizniszben, úgyhogy körülöttem nagyon sokan szedték, sok embernek sok nyavalyája elmúlt tőle(gyomorpanaszok, emésztési gondok, bőrproblémák), és aktívabb is leszel tőle. Fogyásnál úgy segít, hogy felgyorsítja az anyagcserét, ami mindenek a kulcsproblémája, és ha emellett változtatsz az étrendeden, meg mozogsz is mellé, tuti siker:) Én a Kineto energiaitalt szoktam inni(szörp; ugyanez a cég forgalmazza), az meg akkor segít, ha nehezen kezdesz neki a mozgásnak, segít kicsit aktívabbnak lenni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!