Mitol lehet magas a triglicerid szintem?
Figyelt kérdés
Mar 1 eve eletmodot valtottam. Magas feherjeben gazdag eteleket fogyasztok szinte csak. Szenhidratot foleg zoldsegekbol kisebb szamban gyumolcsokbol es elenyeszoen teljeskiorlesu illetve zab keszitmenyekbol fogyasztok. Zsirt csak annyit amennyi ezekbol az etelekbol felszivodhat ugyanis nem hasznalok se vajat se olajat, nem eszem husbol csak halat, csirke illetve pulykamellet, es tejtermekekbol is kizarolag zsirszegeny turot esetleg neha joghurtot fogyasztok. Akkor megis mitol lehet magas a triglicerid szintem? A magassqagom 177cm es 52 kilo vagyok.
Koze lehet ahoz hogy anorexiaval kezeltek fel evig?
A valaszokat elore is koszonom!
(Koleszterinem rendben)
2013. jan. 9. 13:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!