Szerintetek milyen egészségtelen, hosszútávon károsító hatású ételek léteznek? Mi az amiből mértékkel lehet enni, és miért? Nézitek az összetevő listákat? Ha nem, miért? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
és mi az amit hosszútávon, állandó jelleggel nem lehet enni(gondolok itt pl sajtburgerre), mert nagyon súlyos következményei lehetnek?
részletesebben is írhatjátok.
Bocs a sok kérdésért.
Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 8. 16:45
1/2 anonim válasza:
Ami hosszabb távon árt, azok a mesterséges szinezékek, izfokozók, tartósitószerek, állagjavitó, meg a különféle egyéb adalékok, amiknek semmi keresnivalója egy élelmiszerben, és nem természetes anyagok.
Hosszú távon, állandó jelleggel egyetlen élelmiszert sem szabad fogyasztani, mert az egyoldalú táplálkozás komoly egészségügyi problémákat okoz - nem véletlen, hogy a legegészségesebb a változatos, sokoldalú táplálkozás.
2/2 anonim válasza:
Mindennap konzerv, zacskós kaja biztos nem tesz jót hosszú távon , meg a hupikék és gagyi zöld és egyéb fura műízű és színű üdítőitalok, például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!