Szerintetek nem egészségtelen hosszútávon az alapozás/púderezés?
Hát én most vagyok 26 és kb 14 éves korom óta napi szinten sminkelem magam, mondjuk mostmár annyira nem durván, pl ha a boltba megyek nem biztos, hogy teszek fel alapozót, de tiniként nagyon erősen sminkeltem és most az emberek többsége 20 évesnek tippel, ha rám néz.
Mondjuk ez részben genetika is, de szerintem azok a nők, akik sminkelik magukat több időt fordítanak összességében az arcploásra, ahogy én észrevettem.
Tehát amíg valakinél, aki nem sminkel esetleg előfordul, hogy kihagy egy esti vagy egy reggeli alapos arclemosást, krémezést, addig aki sminkel, annál ez egy muszáj dolog, nem teheti meg, hogy este ne mossa le, vagy reggel alapozás előtt ne tisztítsa le, krémezze be a bőrét.
És mondjuk egyetértek az előttem szólóval, ha jó minőségű termékeket használsz, az nem tömíti el a pórusaid és nem szárítja ki a bőröd (pl létezik hidratáló alapozó, vagy színezett hidratáló krém, ami minden, csak nem egészségtelen).
Koszonom a válaszokat:)
Még annyit szeretnék h ti mivel ápoljátok a borotoket?Mien krémeket használtok?
Szerintem káros. Akik alapozzák magukat ők jönnek ezekkel az indokokkal: -tele van ásványi dolgokkal és még jót is a bőrnek.--->kennéd az egész testedre ha ennyire jó?:) én nem inkább egy drágább nappali arckrémet használom ami beszívódik.
Az arcnak szüksége van a levegőre a fényre nem túl jó, ha mindig lefeded. Nekem se jó amikor náthás vagyok és nehezen kapok levegőt. Nem vagyok smink ellenes minden nap hangsúlyozom a szemem (spirál+ceruza) és valami szájfény a szájra. De alapozót csak alkalmakra használok.
Hétköznapra fölösleges..Ha van egy fiú akkor feltétel nélkül szeressen és az aprócska bőrhibáim miatt nem hiszem hogy elutasítana..ha meg igen akkor megvan róla a véleményem... Én se örülnék ha a hapsim elkezdené vakolni magát, hogy jobban szeressem . Pedig nincs sok különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!