Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez így tényleg sok kalória?

Ez így tényleg sok kalória?

Figyelt kérdés

Reggeli: joghurt, 1-2 tojás, kávé

Tízórai: uborka, paradicsom, karalábé, sárgarépa (vegyesen felkockázom őket és "salátának" vegyítem)

Ebéd: ha nem otthon vagyok akkor szendvics (kenyér+felvágott)

ha otthon akkor bármi (pörkölt, rántott sajt,készételek)

Kávé

Uzsonna: zöldség extrudált kenyérrel

Vacsora: rántotta vagy főtt tojás

Azt mondták, hogy ez sok egy napra. Szerintem meg kevés... 18 éves lány vagyok, 175cm és 61kg. Ezelőtt baromi sokat ettem csak szeretnék változtatni az életmódomon. Sportolni régóta sportolok csak most jött a "kajareform" :)

2013. jan. 8. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem sok kalória, ha mondjuk ezekből normál adagokat eszel.

Írod, hogy pörkölt, készétel... Van aki meg tud ám abból enni még 3 tányérral is nokedlivel!:D

Némi gyümölcsöt is beleilleszthetnél amúgy. :)

2013. jan. 8. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Igyekszem! :) Lehet,hogy azért tűnik nekem kevésnek mert borzasztó sokat ettem de komolyan még 1 hete. Csaj létemre napi átlag olyan 3800 kalória volt, ha nem csúszott be nasi :)) Nem tudok hízni szerencsére csak egészségesebb akarok lenni.

Mandarin,narancs és banán most az elérhető gyümölcs. Banán reggeli tajékán a többi bármikor jó lenne?

2013. jan. 8. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen úgy célszerű. Savanyú gyümikben nem sok a kalória, ha nasizni akarsz arra is tökéletes.
2013. jan. 8. 16:40
 4/4 anonim válasza:

Gyümölcsből inkább almát egyél, mint banánt, a gyümölcscukor miatt.

Egyébként nem sok kalória, bár az "otthon bármi" tartalma és mennyisége elég pontatlan. :)

2013. jan. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!