Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hozzászoktam a Centrum multivi...

Hozzászoktam a Centrum multivitaminhoz. Ez baj? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Már régóta, kb a millenium óta kezdtem szedni Centrum multivitamint, azt az A-tól Z-ig felnőttekneket. 30 éves vagyok és előbb kúraszerűen, majd pedig feleket szedtem mindennap. Most már napi egyet szedek folyamatosan mindennap, szünet nélkül.

Próbáltam leszokni róla, de nem megy :(. Elgyengülök fizikailag, már a második nap jelentősen érzem, hogy gyenge, erőtlen vagyok. Mitől lehet ez ? Mit jelent ? Lehet így élnem ? Régen hogyan voltak meg viltaminok nélkül ? Ennyire kell a vitamin és ásványi anyag a testnek ?

2013. jan. 6. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na mi van ennyire nem fogy a Centrum, hogy itt kell h.lyíteni vele a jónépet???!!
2013. jan. 7. 08:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem a vitaminhiány okozza a tüneteidet, hanem a "pszichéd" kreálja. Ha ilyen régóta szeded a vitaminkiegészítőt, akkor egy napos kihagyást semmilyen formában nem érez meg a szervezeted. Egyszerűen pszichésen váltál függővé. Ezt vagy legyőzöd magadtól vagy fordulj pszichiáterhez.
2013. jan. 7. 08:38
 13/14 Julie S ***** válasza:
2013. jan. 7. 09:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy ilyen sokan szednek Centrumot.
2013. jan. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!