Pepsi káros hatásai?
Valakivel történt már olyan hogy mértéktelen pepsi fogyasztástól valami betegsége lett vagy valami? Meg milyen káros hatásai lehetnek, ha pl: minden nap megiszok 2 litert és ezt 2 éven keresztül, vagy akár több időn keresztül..
Válaszokat előre is kössz...
A férjem kólafüggő. Amióta csak ismerem, kb. 15 éve minden nap kólázik. Nagy baja eddig még nem lett, de néha fájt tőle a gyomra, ezért arra már rá tudtam venni, hogy néha tartson egy kis szünetet egy-két hét, hogy tisztuljon a szervezete. Én pl nem bírtam, ha minden nap innék, fájna a gyomrom, de én a kávét sem bírom. Ja, és a vérnyomása is magas, ami szerintem maximálisan a kólának(koffein) köszönhető. Ezen kívül biztos nem tesz jót a vércukorszintnek sem, de a legrosszabb a koffeinfüggőség kialakulása, és az már hiánytüneteket okoz, ha megpróbálsz leszokni. Én rá tudtam venni a páromat arra, hogy minden hónapban tartson egy kólamentes hetet, olyankor teázik. És nincs napi 2 liter, az tényleg sok, egy 2 l üveg kitart két-három napig.
Nem tudom, hány éves vagy, de hosszú távon biztos, hogy egyre több kárt okoz a szervezetedben, próbáld meg fokozatosan korlátozni a fogyasztásodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!