Miért érzékeny a gyomrom a szénsavas üdítőtől?
Figyelt kérdés
Amikor megittam a szénsavas üdítőt például kólát vagy Fanta narancsot, stb... ...és érzem a gyomrom és nagyon fájt.2009. aug. 25. 20:51
1/9 anonim válasza:
Én bármien márkájú narancs kólánál vagyok így, olyan légszomjam lesz tőle vagyis nehéz venni a levegőt :/D
2/9 anonim válasza:
Valószínű túlteng a gyomorsavad, vagyis több van a normálisnál. Ezt a jelet komoyan kell venni, mert egy kialakult reflux betegség nagyon fájdalmas tud lenni és nagyon nehezen kezelhető.
3/9 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak, tényleg egy betegség?
Amúgy régen ittam szénsavas üdítőt, de abbahagytam, mert egészségesen akartam élni. 3 hónapon keresztül kizárólag csak ásványvizet ittam. Utána ittam egy szénsavas üdítőt és megfájdult a gyomrom.
2009. aug. 25. 21:10
5/9 anonim válasza:
Ez az h ittad a vizet sokáig édes kólát meg sose, és a hírtelen váltás be tett a gyomornak, fő a változatos folyadék bevitel ^^
6/9 A kérdező kommentje:
4. válaszolónak, lehet, hogy hirtelen helyettesítettem. :)
2009. aug. 25. 21:25
7/9 anonim válasza:
Én is nagyon sokáig ittam a szénsavas dolgokat, aztán rájöttem, hogy nem jó az se nekem, se a pénztárcámnak. Most már nem tudom meginni őket. Egyszerűen felfúj, de nem egykét "büfi" mint átlag ember, egy korty után már jönne vissza és borzalmas érzés ahogy a levegő és a folyadék félúton találkozik, "fájdalmas". Ez teljesen komoly, nem is iszok most már inkább csak rostost vagy szénsavmentes ásványvizet.
8/9 A kérdező kommentje:
Aha értem! :S
2009. aug. 30. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!