Híznom kéne, akkor minek gyorsítsam az anyagcserémet?
Figyelt kérdés
Orvos szerint nagyon sovány vagyok, nem csak az orvos, mások is mondták már egy páran, hogy egyek naponta 5x, és sportoljak valamit. Nem értem. Ezt nem a fogyni vágyóknak ajánlják?2009. aug. 24. 16:17
1/3 anonim válasza:
Nem. Azért mondták hogy sportolj, mert attól nem hájasodt, hanem izmosodsz, és nem azért nem leszel sovány mert elhíztál.
2/3 anonim válasza:
A sportolás mindenkinek fontos, akár fogyni akár hízni akar.Ez az egészség miatt fontos.Az 5szöri étkezést meg szerintem úgy gondolták, hogy kalóriában gazdag ételeket egyél, ne csak egy almát mondjuk.E mellett sportolsz, akkor egészségesen hízol, nem csak zsír rakódik rád.
3/3 anonim válasza:
sztem nem. a sportot gondolom azért mondták, mert az egészséges, ésha 5ször eszel, akkor a sport segít abban h egyenletesebben, és szebben oszlatódjon el rajtad a felvett zsír. ezenkívül, a sport növel az étvágyat, így könnyebben tudsz majd többet enni. plusz, aki naponta 5ször eszik, annak tényleg nemárt egykis sport.
(énis vékopny vagyok, naponta kb 5-7szer eszem, plusz csoki, csipsz, hamburger, kóla, stb, nem sportolok, és nemhízok egy grammot sem. amikor sportoltam, kondiba jártam, akkormeg lejött rólam 5 kilo, de az tény h akkor elég keveset is ettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!