Az orvos azt mondta menjek el béltükrözésre, de a szüleim szerint az orvos nem igazán tudja mi bajom van, ezért küldött oda. Most mit csináljak?
Eléggé ideges vagyok mostanában. ( suli kezdete óta kb ) Először légszomjként jelentkezett most meg széklet ürítési problémákkal. Vagyis a szüleim szerint ez stressz. Hát van benne valami, nem vetem el ezt az elgondolást, de..
Van mikor megy a hasam( napi 1x, másor max másfél nap ), van mikor szorulásom van , de az annyira nem jellemző, csak kora reggel amikor kelek, ez viszont azért rossz mert van hogy háromnegyed órával később jelentkezik amikor már úton vagyok. Most meg hozzátársul az elégtelen ürítés és vakbéltájéki fájdalom erőlködés után.
Menjek el béltükrözésre? Csak 16 éves vagyok. Vegyek valami stresz oldót, vagy egyenlőre valami bélflóra helyreállítót?
Előre is köszönöm a kérdéseket.
Szia!
Felesleges elmenned ilyen tünetekkel. Nem is értem miért küldött téged el az orvos.
Feltétlen menj el tükrözésre, nincs abban semmi ciki, ez teljesen rutinvizsgálat már...és legalább te is megnyugszol.
20 évesen én is átestem ilyen ok miatt és igaz hogy nem ez okozta a panaszaim de fölfedeztek egy apró polipot -amit szépen el is távolítottak- viszont később ebből baj lett volna. Egyébként 5 évente ajánlott mindenkinek, csak ebben az országban még nem elterjedt sajnos!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!