Ha fáj a májam, attól lehet hányingerem?
már vagy 4 napja vagyok rosszul, de nem tudom eldönteni hogy a gyomrom fáj vagy a májam, pont középen, a köldököm felett kb 10-12 cm-re.. :S nem birok enni, hányingerem van mindentől, és szó szerint fáj, csak azt nem tudom mii.. rontottam már el a gyomrom az nem ilyen..
Csütörtökön megyek dokihoz..
Valami tipp?
Sose volt gond a gyomrommal, savanyú káposztára ihattam tejet, semmi gond.. most meg.. se csípőset nem eszek, se semmi ilyet.. :/ nemtudom..
egyszer jobban fáj, mintha görcsölne,aztán ahoz a fájdalomhoz képest enyhül a dolog de akkor is érzem hogy nem stimmel valami.. :(
ugy konkrétan a hátam szokott fájni, de betudtam a rossz tartásnak,ami igazából annyira nem vészes, de na.. mikor lefekszem akkor végképp nem jó, oldalra sugárzik inkább oldal/hátra. ilyenkor ultrahangra küldenek? ha megmeri nyomkodni a gyomrom tuti lerugom..
Köszi a válaszokat..
utolsó válaszadó telitalálat, voltam orvosnál és mint kiderült nem szedhetek hormonális fogamzásgátlót, b@sszameg, attól a nyomorult vacaktól szenvedek mióta.. :S jön még egy hasi ultrahang, de a bogyót már tegnap estével abbahagytam, és minimálisan de javult a gyomorgörcs.. szóval pár nap még, és csak elmúlik.. :/
köszi a segitséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!