Mien diétát alkalmazzon akinek nagyon magas a trigrocelid-értéke?
Figyelt kérdés
Az optimális 1,7 helyett 23,90 -et jelzett az eredménye Apukámnak és nagyon féltem .kapoot gyógyszereket de az alatt az idő alatt amíg szedte ezeket ennyire felemelkedett. Fizikai munkát vége anya nem főz zsíros ételeket és ennek ellenére a koleszterin is nőtt . Kérlek aki tud segítsen sürgős mert ha így folyatódik tragikus vége is lehet . Ez anyagcsere zavar is de lehet gyógyítani ennek legfőbb módja a diéta ! segítsetek :$ 2008. máj. 27. 18:43
1/4 anonim válasza:
Helló! Ne itt keresd a választ. Itt senki nem fog tudni neked felelősségteljes megoldást taláni, és ezzel nem szabad játszani, ez az érték már elég magas. Meg kell keresnetek egy dietetikus nővért, ez minden körzeti orvosi rendelőben van ( kell lennie) és pontosan követni az ő ill. az orvos utasításait. Jó egészséget!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged:) holnap elmegyünk és beszélünk vkivel ez ügyben
2008. máj. 27. 20:02
3/4 anonim válasza:
Szia!
Ha még nem kaptál kielégítő válaszokat a témában, vagy újabb kérdéseid vannak priviben válaszolok.
Dietetikus vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
az angyon jo lenne köszönöm mert sajnos még nem kaptam .
2008. júl. 4. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!