Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fájhat a hasam a Pepsi-től?

Miért fájhat a hasam a Pepsi-től?

Figyelt kérdés
Milyen anyagok vannak benne? Nagyon megszokottfájdulni egy kis pohártól is a hasam, nem iszom csak nagyon nagyon ritkán. Inkább Coca-t. Attól nincs semmi bajom. Tudom ,hogy nem egészségesek! Néha azonban nagyon megkívánom a kólát. Milyen anyagok lehetnek bennüok ami ezta reakciót váltja ki a szervezetemből?
2009. aug. 20. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A szénsav.
2009. aug. 20. 00:42
 2/6 anonim ***** válasza:
szénszav a cocában is van, és azt mondja, hogy attól nem fáj. Amúgy szerintem a pepsiben kevesebb a szénszav. Én nem tudom mitől fájhat a hasam, de szerintem akkor inkább ne igyál csak coca colát (vagy azt sem):)
2009. aug. 20. 01:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a Coca-ban kevesebb a szénsav. Akkor meg a sok mű szemét anyagtól fáj, ami benne van. (első voltam)
2009. aug. 20. 01:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogj meg két üveget a boltban egy pepsit és egy cocat és hasonlítsd össze az összetételét. Kizárásos alapom ami az egyikben van és a másikban nincsen az a ludas.
2009. aug. 25. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:

a kóla alapvetően nem emberbe való cucc.

ennek ellenére kiválóan alkalmas pl WC vízkőtelenítésre.

2009. aug. 25. 20:40
 6/6 anonim válasza:
100%
Nekem mindenfajta kólától fáj a hasam, nem is iszok, csak évente egy pohárral, ha megkívánom. =)
2010. ápr. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!