Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van az, hogy szinte...

Mitől van az, hogy szinte csak este tudok enni, viszont akkor nagyon sokat?

Figyelt kérdés

Reggelizni egyáltalán nem tudok, megiszom a kávémat és annyi.Délben szoktam enni valamennyit, de egyszerűen nem tudok sokat enni akkor sem, elég kevés kajától már teli vagyok, este viszont kívánom és a kaját és nem bírom megállni, hogy nem zabáljam teli magam...

22/F

2009. aug. 18. 17:58
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi egy és-sel több lett
2009. aug. 18. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:

és túlsúlyos vagy? mert ha nem akkor ez nem probléma.

Bár üres gyomorra kávé, okozhat majd később reflux betegséget (mikor visszajön a sav ) is, ami nagyon kellemetlen.

2009. aug. 18. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlsúlyos 180/70
2009. aug. 18. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok vele. Estefelé állandóan csak ennék, képtelen vagyok jóllakni, reggel viszont egyáltalán nem kívánom a kaját (talán mert este sokat ettem:)), délben is csak keveset kívánok.

Engem mondjuk nem zavar, én se vagyok amúgy túlsúlyos, sőt kifejezetten vékony vagyok (177cm/60kg)

19/L

2009. aug. 18. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsit lehetne ezen változtatni. Próbálj meg délelőtt és délben is legalább gyümölcsöt fogyasztani. Ez nem terheli meg a gyomrodat, fontos táplálékot veszel magadhoz és gyakorlatilag nem igényel semmiféle előkészítést.
2009. aug. 18. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

figyelj ha nem okoz az életedben ez problémát, tudsz aludni, nem vagy túlsúlyos satöbbi, akkor miért lenne gond? :)

első válaszoló

2009. aug. 18. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
A napi stressz is kiválthatja ezt a tünetet. Amiatt nem tudsz enni, mert ideges vagy a munka miatt stb.. De estére lenyugszol, mert túl vagy a napon és van kedved enni. Nem érzed idegesnek magad napközben? Lehet, hogy ez a baj?
2009. aug. 18. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!