Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, hogy legyen...

Mit tegyek, hogy legyen rajtam valami?

Figyelt kérdés
(Fiú/15) Vékony vagyok,és gyenge. Szeretnék hízni, felszedni pár kilót. Sportolni nem nagyon bírok, (az okát nem írom le) enni eszek amennyi jólesik. Mit tegyek, hogy hízzak?
2009. aug. 18. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Okos ötletem nincsen, mert lehet, hogy a génjeidbe ez van kódolva.

Egy vérvizsgálattal kideríthető, hogy az anyagcseréd rendben van-e, ha igen, akkor egészségügyi oka nincsen, annak, hogy vékony vagy.

Saját példám. Én is egy vékony férfi vagyok, bármit ehetek, nem hizlal semmi. Orvosilag nálam minden oké.

Több éven át, jártam edző felügyelete mellet kondizni, tömegnővel, porokkal megtámogatva. Erősebb is lettem, de tömegem semmit nem változott.

Végül megbarátkoztam magammal, elfogadtam, hogy vékony vagyok.

Persze ettől még lehet megoldás. De ez egyén függő szerintem.

Talán egy táplálkozási szakértő segithet.

2009. aug. 18. 15:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Van gond az anyagcserével, de ezenkívül hátha lenne rá megoldás, hogy hízzak.
2009. aug. 18. 15:40
 3/3 anonim válasza:
Nagyjából számold össze,hogy hány kalóriát eszel meg egy nap,és azt a kalória mennyiséget növeld meg minden nap 250 kcal,így 2 hét alatt feltudsz szedni fél kilót. 14X250=3500kcal Ha 500 kalóriával többet fogyasztasz egy nap,akkor a fél kilót egy hét alatt tudod elérni,mivel akkor 3500 kalóriát egy hét alatt veszed föl.7X500=3500
2009. aug. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!