Az iskolaorvos a hülye, vagy én?
Amikor az általános vizsgálaton voltunk, egyszer csak kibökte, hogy súlyfeleslegem van, amivel sürgősen el kell kezdenem drasztikusan foglalkozni. Azt hittem, rosszul hallok, mivel 171 cm magas, 54 kilós lány vagyok. Persze rondán visszaszóltam, mivel mindenki elismeri az alakom, és én is csinosnak látom magam, és nagyon megbántott ez a megjegyzése. Levelet írt a szüleimnek is, hogy muszáj rákényszeríteniük a fogyásra, és leírta nekik a 90 napos diéta menetét is.
Most kérem szépen... MI EZ?!:S
aztakurr :D
egy ORVOS ajánlja a 90napos baromságot?! hol tart a világ jesszusom :D
ráadásul rohadtul nincs túlsúlyod... :D
szard le.
hát 171 centihez 54 kilo az nem túlsúlyos, kivéve ha 10 éves vagy :D
lehet h van bizonyos testrészed ahol összegyülemlik a zsír és azért látott kövérnek.
A szüleimet meg nem érdekli amit látnak, azt mondták, hogy vegyen tudomásul, hogy ha az orvos mondja, akkor úgy van és punktum.
Én hiába mondom, hogy nézzenek rám, mondják, hogy ők sem gondolták volna, hogy valaha is fogyóznom kéne, de az orvos biztos jobban tudja...-.-'
Menj el a háziorvosodhoz, esetleg kérvényezz vizsgálatot az iskolaorvos ellen! A háziorvosodhoz lehetőség szerint vidd el magaddal a szüleidet, aki szépen elmagyarázza nekik, hogy nemhogy nem vagy túlsúlyos, de még kimondottan soványnak is számítasz!
Azt adják össze, ha két orvos mást mond. :P
Szinte hihetetlen, hogy egy orvos ilyet képes mondani, meg ezt a 90 napos baromságot propagálja... Én vizsgálatot indítanék ellene az orvosi kamaránál, de ha még nem vagy 18 éves, akkor ez nem fog menni a szüleid nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!