Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azt hallottam hogy ha napi 1...

Azt hallottam hogy ha napi 1 pohár tejfölt fogyasztunk, hízunk tőle. Igaz ez? Mert én is hízni szeretnék kicsit.

Figyelt kérdés
2008. máj. 25. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván hízol valamennyit, de ez csak magas zsírtartalmú tejfölökkel működik.
2008. máj. 25. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy hízunk tőle, hisz van benne zsír. De emellett azért még mást is kell enni, pusztán tejföltől nem hízik meg az ember. Mondjuk jó zsíros husikák meg hozzá jó sok tészta...
2008. máj. 26. 00:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Vagy van egy turmix recept: Rakj a turmixgépbe, egy banánt, 2-3 kanál cukrot izlés szerint, tejet és tejszínt 70 30% arányban (a tej a több) Majd mehet bele egy kis kakaó, vagy csokoládészirup...épp hogy megszínezze.

Nem kell megijedni egyáltalán nem lesz gejj íze, viszont heti 2-3 ilyen finomság és tuti hízni fogsz. Persze hájasodni se jó, úgyhogy egy kis torna sose árt!

2008. máj. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!