Miért ajánlják májkárosodás, májbetegségek esetén a sovány túró fogyasztást?
Figyelt kérdés
Tudja-e valaki, hogy milyen módon hat a túró ilyen esetben? A túró milyen alkotóeleme hasznos? Mi a hatásmechanizmus?
Megalapozott-e ez a gyakori ajánlás?
#diéta #túró #természetgyógyászat #májgyulladás #májkárosodás #májbetegségek. dietetika #népi gyógymódok
2012. nov. 22. 12:03
1/1 anonim válasza:
Mert májvédő hatású fehérjéket (a húsban található fehérje nem jó!) és A-vitamint tartalmaz ( kefir és tejsavó is ilyen)Azért kell soványat fogyasztani, mert a zsír viszont károsan hat a májra.
A hatásmechanizmusát nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!