A napi kalóriabevitelünk hányad részét kellene lemozognunk, ha fogyni szeretnénk?
Figyelt kérdés
#kalória-lemozgás
2012. nov. 19. 18:14
1/6 anonim válasza:
Bevitt kalóriát kell csökkenteni. Reggel egy kefír és zabkorpa. A zab tele van B1 vitaminnal, ami csökkenti a szervezet stressz reakcióját a fogyásra. Mert ugye elfelejti mindenki, hogy amikor fogyni akar, akkor a vegetatív idegeket kell nyugalmi állapotban hozni, ezt pedig csak B1 vitaminnal lehet. Délben ebédelj közepes mennyiségű ételt. fél tányér leves, és kevés főzelék feltétet csak egyszer egy héten Este megint joghúrt vagy kefir, zabkorpával. 2 hónap és 5-6 kilótól búcsút veszel
2/6 anonim válasza:
ha marad kalória felesleg, akkor tartod a súlyod, ha éppen nem hízol. Először a fejben kell eldőlni a fogyásnak. Persze nem árt mozogni se
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! tulajdonképpen azért kérdeztem, mert van futópadunk, ami méri a "lefutott" kalóriák számát (bár nem tudom milyen pontos ez..), ezért gondoltam jó lenne arányokat felállítani.
2012. nov. 23. 19:11
4/6 anonim válasza:
Ha szétnézel a kalória táblázaton, na meg megnézed, hogy mennyit adsz le a futópadon, el leszel szomorodva. Na meg nem biztos, hogy a futópad pontosan jelzi a leadott kalóriát. Gondolom legalább 6-os sebességen futkározol. Nekem elég a 3-as.
5/6 A kérdező kommentje:
általában programokat szoktam végigcsinálni, ami 3-9-ig felváltva van...
Én arra gondoltam, hogy ha mondjuk betartanám az 1200 kalóriás étrendet, annak az egy harmadát le lehetne futni (400 kcal). Ez körülbelül egy óra kocogás.
Tehát akkor a bevitt kalória mennyiség egy harmadát, ha lemozogjuk, az már jó? Persze sajnos azért nincs minden nap időm egy órát futkározni....
2012. nov. 24. 13:19
6/6 anonim válasza:
igen, de azért este ne edd tele magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!