Milyen jó étvágynövelő gyógyszert ismertek?
Mindenképpen kerüld el a gyógyszert ameddig csak lehet!
A Bérescsepp+C vitamin jó ötlet. De sose felejtsd el: az agy óriási hatalom! Pld. határozd el, hogy naponta 5-ször eszel keveset. A te esetedben a vacsoráidat lenne célszerű pld. kellemes élménnyé tenned. Azt te tudod, milyen ötlettel dobhatnád fel a kedvedet és az estéid hangulatát, hogy enni is legyen kedved.
Sziasztok! Tudom, régi a kérdés, de engem is érintett egy időben.
a B12 vitaminnak van étvágynövelő (és hízlaló) hatása.
Étrendkiegészítőként B12 vagy B-komplex neveket kell keresni.
Egyetértve az előttem szólókkal én is a természetesebb étvágynövelőket javasolnám Neked. Saját tapasztalataink:
A Béres csepp + C vitamin kombináció nálunk csak enyhébb étvágytalanság esetén vált be. A B12 vitamin valóban szuper, étvágyjavító hatása mellett roboráló hatású is. A B12 folsavval együtt, komplexben a többi B vitaminnal, plusz A, E és C vitaminnal tudja igazán kifejteni a hatását. Az én esetemben B12 vitamin injekció kúrára is szükség volt - természetesen alapos, több irányú kivizsgálás, teljes labor után. Nem tudom, Neked mindez egyáltalán megcsinálták-e, mielőtt csak úgy felírták a gyógyszert? Saját megélt tapasztalataim alapján az is felmerült bennem, hogy étvágytalanságod mennyire vezethető vissza pszichés tényezőkre? Pl. megfeszített munkatempó, hosszan tartó stresszállapot, érzelmi stressz, félelem-, veszély-, fenyegetettség érzet, főleg, ha mindez alvászavarokkal társul. Esetemben ezekkel is komolyan foglalkozni kellett, de minden eset és döntés más - a Tied is. Ja, ami még családunk több tagjának is bevált, az a China vasbor. No és séta, kirándulás friss levegőn! Tudom, nehéz ezt beiktatni a mindennapokba, de ennél természetesebb, egészségesebb étvágy-és jókedvnövelő szer aligha létezik :-)! Jó étvágyat, jó kedvet, testi-lelki harmóniát Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!