Romlott felvágottól lehetek beteg?
Vagy a H1N1 ???... 8-o
Az is magas lázzal, végtag-fájdalmakkal jár!!!
A romlott felvágott hányást és hasmenést, hasfájást okozna! (Amellett a romlott felvágottnak olyan büdös a szaga, hogy azt nem tudtad volna megenni.)
Menj már innen a gagyi h1n1-ddel, nem csak az az egy betegség létezik a világon aminek az a kettő a tünete...iszonyú, hogy milyen hatásos egyes embereken a manipuláció-.-'
kérdésre válaszolva, nem ritka az olyan eset amikor napokig(vagy nem tudom meddig) lappang az emberben az (nem madár, nem disznó) influenza és egy reggel arra ébred az illető hogy beteg. Tehát lehet hogy veled is ez történt. Ha valami komolyabb, akkor azt tudom hogy romlott hústól szalmonellát lehet kapni, de abban igaza van az előttem szólónak, hogy érezted volna a szagán, vagy ha azon nem akkor az ízén. Tanácsos lenne meglátogatnod a háziorvosodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!