Igaz, hogy a sütéssel, főzéssel a fehérje nagy része elveszik a húsból?
Figyelt kérdés
Tehát ha egy főtt csirkemellet eszem edzés után, hogy sok proteint vigyek be a szervezetembe, valójában csak a neten található csirkemell-fehérje grammnak a töredékét viszem be?2012. nov. 4. 19:44
2/5 anonim válasza:
A fehérjében lévő aminosavak károsodnak hőhatásra.így a fehérje felhasználhatósága is romlik.
3/5 A kérdező kommentje:
Érdekes, erre akkor mi lehet a megoldás? Nyers húst kell enni, mondjuk tonhalat? Vagy valamit enni kell mellé? Mit? Vagy nem-hús-fehérjét, pl. tofut kell enni hús helyett? Vagy a tofuval is ugyanaz a helyzet?
2012. nov. 5. 22:05
4/5 anonim válasza:
Hát nyers húst semmiképpen sem....
Növényi táplálékokból vigyél be a szervezetedbe,ezeket nyersen fogyaszd,így az aminosavak nem károsodnak.Egyél belőlük változatosan,kombinálva.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. nov. 6. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!