Mi a véleményetek dr. Antal Valiról?
Egy totális kémiai biokémiai analfabéta!A negyedrésze nem igaz annak amit állít!Az nem tudom hogy tudatosan vagy csak hozzánemértésből hazudozik össze vissza!Ő a magyar Liszenko!
Vegyész
Amennyire én tudom, nem éppen doktor...:"Antal Valériának hívnak, mesterkozmetikus és mestersminkes vagyok,"
A nejem (sajnos) eléggé rácuppant az okosságaira, de azért nem lett bigott hívő:)
Nem említi, hogy diplomája lenne... Itt is a szakemberek között van-volt. Természetgyógyász, fitoterapeuta, életmód tanácsadó. Ez utóbbi elég szélhámosság szagú :))
"Súlyos kőolaj- és szintetikum intoleranciával születtem, úgyhogy egyenes út vezetett odáig, hogy kutatási területemmé váljon a kőolaj és származékai, azaz a szintetikumok; illetve, hogy az életemet természetes anyagokkal rendezzem be."
Tessék itt van egy hülyeség! Ez a szerencsétlen nem tudja hogy a köolaj természetes anyag? A természetben képződött! A frakcionált desztillációnál csak a meglevő alkotóit különítik el, nincs kémiai átalakítás!
Második hülyeség, nem tudja hogy a szintézis összehozást jelent? Az emberi szervezetben szintézisek egész sora biztosítja az életet!Nem hallott ez a szerencsétlen a citrátkörről? Egy mondatban két alapvető félremagyarázás amit egy nyolcadikos gyereknek tudni kellene!
Vegyész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!