Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fájhat attól a gyomrom, hogy...

Fájhat attól a gyomrom, hogy éhgyomorra reggeliztem?

Figyelt kérdés
Ma amikor felkeltem még semmi bajom nem volt. Reggelire megettem 2 zsömit felvágottal, sajttal, 1 pohár joghurttal. Azóta folyamatosan fáj a gyomrom. Már ebédelni sem bírtam. Segítsetek, mit tegyek?

2012. okt. 7. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy korrekt reggeli volt, persze csak akkor, ha nem volt semmi sem állott, vagy romlott benne. Az is lehet, hogy egy tegnap elfogyasztott ételtől van. gondold végig miket ettél mostanában.

Amúgy ha nem vagy hozzászokva a reggelihez, akkor megterhelheti a gyomrod.

2012. okt. 7. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az éhgyomorra evést, hogy érted?? Nem ittál előtte kávét, teát, kakaót?

Szimplán az evéstől nem fájhat a gyomrod. Esetleg sok a savad.

2012. okt. 7. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a többség éhgyomorra szokott reggelizni, valami rosszat viszont ehettél, reméljük csak gyomorrontás, de lehet savtúltengés is. Ha nagyon nem akar elmúlni akkor irány az orvoshoz, nehogy valami komolyabb legyen...
2012. okt. 7. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, küldtem a zöldecskéket!
2012. okt. 8. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!