Mit kell ennem, hogy drasztikusan megnőjek? Vagy egyáltalán mit kell csinálnom? (nyújtófától kíméljetek! )
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és alig érem el a 150 centit. Azt hallottam, hogy a nők csak 15 éves korukig nőnek, azután már szinte semmit.2012. okt. 6. 14:09
1/3 anonim válasza:
Gyanúm bele kell törődnöd. Nem a magasságon múlik az élet minősége! Egyébként még valamennyit szerintem fogsz nőni, de ez genetika Ha anyukád, apukád 160 cm körüliek, valószínű Te sosem leszel 180 cm magas.
2/3 anonim válasza:
Növekedési hormontól megnőhetsz, de mivel a testméreted nem tér el az átlagtól, ezért nem fogsz kapni!
A testmagasság nagyban függ a genetikai örökségtől, ha a családodban ritkák az égimeszelők, akkor ne várd, hogy 180 cm-esre fogsz nőni!
A feleségem 162 cm, szerintem teljesen rendben van. A keresztlányom 150 cm 12 évesen és az ő családjában gyakoriak a 170 körüli nők! Úgyhogy nem vagy lemaradva.
3/3 A kérdező kommentje:
Nos, én lány vagyok, és korán érő. A húgom magasabb nálam jó másfél fejjel... És a családban vannak magas emberek.
2012. okt. 7. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!