Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyit kell még fogynom?

Mennyit kell még fogynom?

Figyelt kérdés
168cm és 53.5 kiló vagyok (ha menstruálok 54) utálom a testsúlyom eléggé duci vagyok pedig mindennap futok meg tornászok.Van amikor olyan diétát tartok hogy egy napig nem eszem semmit.Sohasem reggelizem csak kávét iszom, ezek ellenére mégis dagadék vagyokmMégis mennyit fogyjak hogy normálisan nézzek ki?
2012. okt. 3. 15:07
 1/6 anonim válasza:

Az nem megoldás ha nem eszel semmit!

De ahoz hogy fogyni tudj rendszeresen kell mozognod és egészségesen táplálkozni. Szóval diétázni.

Zöldségkrémes pirítós, egy sima zöldségleves, párolt csirkemell, és párolt zöldség. Ezek mind finomak és még jót is tesznek az emésztésnek. Meg nem szabad cukrosat enni.Egy csomó jó és egészséges recept van a neten, keresgélj.

Hat óra után (este hat) már nem ehetsz gyümölcsöt és reggel amikor felkelsz igyál egy pohár vizet.

Ha nem sportolsz akkor naponta csinálj min.10-20 felülést vagy aerobik vagy jóga.

2012. okt. 3. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de a 168 cm és 54 kiló az mióta duci? Én kb ugyan ennyi vagyok és vékonynak számítok. Szerintem önértékelési problémáid lehetnek. Legyen önbizalmad. És hidd el ha én nem vagyok kövér akkor te sem, bár kérdés kinek hova megy, Én cicire hízok :)
2012. okt. 3. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Az úgy nem megy, hogy egész nap nem eszel!!!

Igenis enni kell, de megfelelően. Csökkentsd a szénhidrát beviteledet. Ha kenyér kell, akkor rozsosat egyél. Cukorból elég keveset.

Off: Az 54 kilóval nem számítasz kövérnek!

Kicsit kevés az önbizalmad. Higgy magadban, fogadd el magad.

2012. okt. 3. 18:24
 4/6 A kérdező kommentje:
De úgy számilag mennyit fogyjak?
2012. okt. 5. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
semennyit ez az arány tök normális. az anorexiások meg nemkellenek a pasiknak..
2012. okt. 5. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha a számok érdekelnek, akkor fogyj még 0 kg-t! De komolyan!

Kb egy súlycsoportban mozgunk, de engem az zavar, hogy kiáll a medencecsontom, vékony a karom, lábam. Neked nem zörögnek a csontjaid? Csak én vagyok ilyen, aki ennyi kilósan vékony? :S

2012. okt. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!