Mennyit kell még fogynom?
Az nem megoldás ha nem eszel semmit!
De ahoz hogy fogyni tudj rendszeresen kell mozognod és egészségesen táplálkozni. Szóval diétázni.
Zöldségkrémes pirítós, egy sima zöldségleves, párolt csirkemell, és párolt zöldség. Ezek mind finomak és még jót is tesznek az emésztésnek. Meg nem szabad cukrosat enni.Egy csomó jó és egészséges recept van a neten, keresgélj.
Hat óra után (este hat) már nem ehetsz gyümölcsöt és reggel amikor felkelsz igyál egy pohár vizet.
Ha nem sportolsz akkor naponta csinálj min.10-20 felülést vagy aerobik vagy jóga.
Az úgy nem megy, hogy egész nap nem eszel!!!
Igenis enni kell, de megfelelően. Csökkentsd a szénhidrát beviteledet. Ha kenyér kell, akkor rozsosat egyél. Cukorból elég keveset.
Off: Az 54 kilóval nem számítasz kövérnek!
Kicsit kevés az önbizalmad. Higgy magadban, fogadd el magad.
Ha a számok érdekelnek, akkor fogyj még 0 kg-t! De komolyan!
Kb egy súlycsoportban mozgunk, de engem az zavar, hogy kiáll a medencecsontom, vékony a karom, lábam. Neked nem zörögnek a csontjaid? Csak én vagyok ilyen, aki ennyi kilósan vékony? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!