Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudnék üríteni másodjára is?

Hogy tudnék üríteni másodjára is?

Figyelt kérdés

Gyors az anyagcserém, viszont sok éve már, hogy ahhoz vagyok szoktatva, hogy ébredés után intézzem el a nagydolgot. Ezzel nincs is semmi gond, viszont délután, este fele érzem, hogy menni kéne újra. De egyszerűen nem tudom elvégezni a dolgom, ülök és várok félórát, de semmi.

Ezmiatt fel is vagyok puffadva kb mindennap estére.

A reggeli ürítéssel, semmi gond, viszont a délutáni egyszerűen nem megy. Tudna valaki tanácsot adni, hogyan segíthetnék ezen?

2009. aug. 2. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Jajj, ez nagyon kellemetlen lehet. Lehet kapni hashajtó teákat, valószínűleg nem okozna egész napos hasmenést, talán konkrétan hasmenést sem, csak megoldaná a problémádat. Ha ilyet nem akarsz inni, akkor ajánlom a kamillateát, és az emésztést segítő joghurtokat, rostokat. Ezek segíteni fognak.
2009. aug. 2. 15:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyúlkálj fel mint amikor hányatni akarod magad :D (vicc, bocsi)
2009. aug. 3. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!