Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért csak 7-8 naponta tudok...

Miért csak 7-8 naponta tudok üríteni? (most már 10 napja)

Figyelt kérdés

Normálisan étkezem. Viszonylag egészségesen, se sokat, se keveset, naponta 1,5 liter folyadékbevitel minimum. 3-4 hete szorulásom van, azóta nagyjából 2x sikerült ürítenem, egyszer beöntéssel, és az sem segített. (minimális)

Hová lett az a rengeteg étel????? Ez nem normális...

Mi bajom lehet??

2012. szept. 13. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi az a rengeted étel. Amúgy 1,5 liter víz az kevés.
2012. szept. 13. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Sz*r az étrended és a sz*r már nem tud sz*rrá válni! A 1,5 liter folyadék pedig egy 30 kg-os ember folyadékigényét fedezi. Te vajon mennyi lehetsz?
2012. szept. 13. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Bélféreg? :S
2012. szept. 13. 19:05
 4/6 A kérdező kommentje:
53 kg vagyok..és nem eszek egészségtelen ételeket. 1,5 liter pedig a minimum, amit megiszok, magyarul többet szoktam.
2012. szept. 13. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
A webbeteg.hu- n orvos válaszolja meg a kérdésedet, szerintem ott próbálkozz. Vagy menj dokihoz. Már csak azért is komolyan kéne ezt venni, mert például a vastagbél- daganat egyik tünete a székelési szokás megváltozása. Persze rengeteg más oka is lehet.
2012. szept. 13. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 2 évig éltem szendvicseken és tésztákon, egyre többször volt, hogy 4-5 nap(!) telt el, úgy hogy nem tudtam kakkantani...

Aztán kiderült, hogy lisztallergiám van (vagy lett), és elég súlyos vastagbélgyulladásom alakult ki, így átálltam zöldségekre, húsokra, gyümölcsökre. Azóta minden nap legalább egyszer megyek, ha kimarad az valami extra nap, de sokszor inkább kétszer megyek (főleg ha kétszer eszek főtt ételt). Nincs hasmenésem, sima dologról van szó :)

2012. okt. 1. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!