Hogyan győzitek le a zabálási kényszert?
Sehogy, este nem zabálok.
Napközben eszem rendesen, rendszeresen, egészséges ételeket, este ha mégis megéhezem elrágcsálok egy darabka sajtot vagy szürcsölök natúr joghurtot.
Ajánlom a napközbeni táplálkozást. Csodákra képes.
Keress valami hobbit , pl: este mikor ennél olvass könyvet, vagy vond el a figyelmedet az evésről.Egyél rendszeresen , ne össze vissza .. mert akkor a saját szervezeted is meghülyül . a hűtőt pakold tele inkább egészségesebb ételekkel.. pl:gyümölcsökkel - zöldségekkel és mikor eszel legalább nem egészségtelen kajával tömöd magad tele .
Én egyébként úgy csináltam , és mai napig úgy csinálom mikor "rám jön" az ehetnék érzés .. előveszek barackot almát vagy amilyen gyümölcs van itthol fel kockázom(többnek tűnik) ..és azt eszem meg ..legalább nem lesz lelkiismeret furdalásom hogy egészségtelen étellel tömtem tele magam ..
Remélem valamennyire tudtam segíteni .:DD
Rám is rám tör időnként, főleg éjjel 1-2 óra felé, ami természetes is lehet akár, hisz az ember úgy van ébren és dolgozik, hogy órák óta nem evett. Van rajtam túlsúly, most próbálom rendbe rakni magam testileg-lelkileg, és szerintem is az a megoldás, ha valami könnyűt kapsz be. Sokszor megpucolok egy répát és azt rágcsálom. Vagy egy almát. Vagy csak sok vizet iszom.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: tanulj, olvass, keress hobbikat, keress célokat, alakíts ki új szokásokat, keresd egészségesen és céltudatosan élő emberek társaságát.
És ürítsd ki a hűtőd! :-)
Bújd a netet, rengeteg mindent olvashatsz a helyes táplálkozásról, a szokások kialakulásáról, pszichoszomatikus okokról stb. stb. Ha érdekelnek könyvcímek a témában, szólj! :-)
Remélem segítettem, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!