Tápláló és finom reggeli munkanapon, iskola előtt!?
Figyelt kérdés
hali.
kicsit érdekelne hogy ti mit esztek mivel etetitek a gyerekeiteket iskola előtt reggel... a híradóban volt a magvas zsemle,vaj satöbbi. tegnap ettem egyet hát eléggé nem volt finom.xd
norm válaszokat várok
köszönööm
2012. szept. 1. 10:30
1/2 anonim válasza:
Kiváló tápláló reggeli a tojásrántotta, tükörtojás ízlés szerint elkészítve. Innivalónak fekete vagy zöld tea. Ha van időm, akkor én tükörtojást csinálok hagymával és szalámival sütve. A tetejére egy kis kakukkfű vagy flekken, majd ha már a tányéron van teszek rá egy kis kecsapot. Friss kenyérrel zsemlével nagyon ízletes! A teát mézzel ízesítem és 2-3 csepp propoliszt és citromolajat teszek bele.
2/2 anonim válasza:
szendvics variációk
szalámi, sajt, sonka, körözött, sajtkrém, főtt tojás és zöldség
zabkása tejjel, gyümölccsel
túrórudi
tükörtojás
rántotta
főtt tojás
főtt virsli, sajt, mustár
melegszendvics
házi péksüti tejjel
bundáskenyér
kalács kakaóval
mézes, lekváros kenyér tejjel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!