Vékony lányok! Mennyit esztek egy nap?
hát ez durvaaa... :D én is azt hittem h nem hizhatok meg.... mert 14éves koromtol 18éves koromig 52 kg voltam a 162cm magasságomhoz... :D tokéletes alakom volt... a melleim még kicsit nagyobbal is mint a normál szerencsésnek éreztem magam.... de 1év alatt több mint 30 kgt felszedtem.... mert depresszios lettem.... de sikerult leadni és most 56 kg vagyok megint táncolok és futok... szerintem nem az a lényeg h milyenek a génjeid hanem h mennyire akarod
:D van egy barátnőm akinek a szülei is túlsulyossak és ő is az volt de elkezdte velem az edzéseket és a diétát 120 kgről le ment 92re :D és egyre jobban néz ki lesznek bajaink a csíkokkal meg a bőrrel de nem adhatjuk fel!!! érzi már magán h sokkal jobb neki könnyebben mozog és már egy joképű pasija is van :D sokkal boldogabb :D a jo testhez kitartás kell jah és észszerüen csinálni mert h ha tulzásba viszed a diétát komoly bajod lehet... :( és egy kis testedzés senkinek sem árt...
Az nem "Garphild" hanem Garfield. Ja, meg a helyesírás...
Az nem baj, hogy szeretsz sportolni. Pont az a jó! a baj az étkezéssel van!
Más: a 163cm/45kg tényleg sovány. Főleg ha nem is edzel mellé, tehát csak úgy van egy vékony test, és ennyi. Lehet, hogy van pár osztálytársad aki duci, és irigykedik, de lehet, hogy a többség valóban aggódik érted. Néha olvasni kell a sorok között :-)
Aki "mekizik" gratula neki, az egy minősíthetetlen ennivalónak nevezett műanyag. Nem értem mit lehet abban szeretni. :( Tényleg annyira jó??? (most csak kérdezem, ráadásul annyi pénzből nagyon pöpec kis ennivalót tudnál magadnak kreálni, hogy akár még Gordon R. is megnyalná mind a tíz ujját :) )
Aki pedig fogyott és most újra jól érzi magát!! Hatalmas gratula NEKED!!! Példaértékű, és nagyon kitartó! Kívánom, hogy az élet minden területén ilyen kitartó legyél, és ne feledd, ezek után nincs lehetetlen a számodra!!! *-*
167cm és 42kg vagyok.14/L .
rengeteget eszek. amikor bejön a magyar tanárunk órára akkor mindig : xy te már megint eszel? mellette meg mág 6éve kézilabdázok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!