Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vékony lányok! Mennyit esztek...

Vékony lányok! Mennyit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Ha olyan típusú vagy, aki sokat eszik, de nem hízik: Mennyit és mit esztek egy nap? És mit sportoltok?

2012. aug. 30. 12:52
1 2 3
 11/22 Bridgi válasza:
82%
Tágra nyílt szemekkel nézem miket írtok ide... nem lep meg, hogy nem híztok, (pláne ha akartok) rossz minőségű ch-t (szénhidrátot) esztek, nem minőségit. Persze, mindenki tudja, hogy a hamburger, csoki hízlal. De arra gondoltatok páran, hogy a pajzsmirigyben van a titok? Sok a hormon, vagyis, gyors az anyagcsere, gyorsan lebontja a táplálékot. Egyetek minőségi ch-t, és sportoljatok, ne ijedjetek meg a súlyoktól (elég egy 0,5 kg-os súly, ha nagyon vékonyak vagytok, attól nem lesztek "óriások") használjátok. Nekem barátnőm egy hónap alatt hízott 3 kg-ot, viszont centikben is ment fel rá szépen. Husi + rizs, zöldségek, mehet a csoki, de inkább a minőségi csoki, kis edzés. Ennyi a recept :-) A rossz kajáktól csak betegek lesztek. Lehet nem most, de idővel lehetnek majd problémák =(
2012. szept. 17. 20:45
 12/22 anonim válasza:
100%
U hát en szint mindig eszek olyan vagyok mint Garphild de meg se hizok pedig a suli vedön szerint hiznom kene de nem tuddok akkár mit teszek csak meg sohább vagyok na de mit tegyek imádok futni kosarzni focizni bicajozni is mediaboll- zni is bármilyen sport szeretek ki porbálni
2012. szept. 29. 12:09
 13/22 anonim ***** válasza:
25%
Én kb. 163 cm. vagyok, 45 kg. Az osztálytársaim szerint túl sovány vagyok, de szerintem csak ők túl ducik , és irigykednek :DD
2012. okt. 25. 21:20
 14/22 anonim válasza:
76%
171 cm,43 kg.SOkat fekszem az ágyban,tévézek,laptopozok,hetente szoktam sokat sétálni a kutyámmal.kb. hetente szoktam mekizni,ott minden egészségtelen dolgot magamba tömök.
2012. nov. 3. 19:53
 15/22 anonim válasza:
81%
171 cm,43 kg.Én is rengeteget eszek.Már kivagyok akadva,hogy a barátnőm alig eszik,néha még a vacsorát is kihagyja,és 2-szer súlyosabb nálam.Én pedig szinte minden szünetben eszek valamit,szval,naponta úgy 6-7-szer kajálok.Sétálni annyit szoktam,hogy hetente 1-szer az erdőben a kutyámmal és haza a buszmegállótól.Nem tesizek,hetente 1-szer úszok fél órát.És 1 éve semmit sem híztam!!! 14/L
2012. nov. 3. 19:58
 16/22 anonim válasza:
100%

hát ez durvaaa... :D én is azt hittem h nem hizhatok meg.... mert 14éves koromtol 18éves koromig 52 kg voltam a 162cm magasságomhoz... :D tokéletes alakom volt... a melleim még kicsit nagyobbal is mint a normál szerencsésnek éreztem magam.... de 1év alatt több mint 30 kgt felszedtem.... mert depresszios lettem.... de sikerult leadni és most 56 kg vagyok megint táncolok és futok... szerintem nem az a lényeg h milyenek a génjeid hanem h mennyire akarod

:D van egy barátnőm akinek a szülei is túlsulyossak és ő is az volt de elkezdte velem az edzéseket és a diétát 120 kgről le ment 92re :D és egyre jobban néz ki lesznek bajaink a csíkokkal meg a bőrrel de nem adhatjuk fel!!! érzi már magán h sokkal jobb neki könnyebben mozog és már egy joképű pasija is van :D sokkal boldogabb :D a jo testhez kitartás kell jah és észszerüen csinálni mert h ha tulzásba viszed a diétát komoly bajod lehet... :( és egy kis testedzés senkinek sem árt...

2012. dec. 9. 13:58
 17/22 Bridgi válasza:
71%

Az nem "Garphild" hanem Garfield. Ja, meg a helyesírás...

Az nem baj, hogy szeretsz sportolni. Pont az a jó! a baj az étkezéssel van!

Más: a 163cm/45kg tényleg sovány. Főleg ha nem is edzel mellé, tehát csak úgy van egy vékony test, és ennyi. Lehet, hogy van pár osztálytársad aki duci, és irigykedik, de lehet, hogy a többség valóban aggódik érted. Néha olvasni kell a sorok között :-)

Aki "mekizik" gratula neki, az egy minősíthetetlen ennivalónak nevezett műanyag. Nem értem mit lehet abban szeretni. :( Tényleg annyira jó??? (most csak kérdezem, ráadásul annyi pénzből nagyon pöpec kis ennivalót tudnál magadnak kreálni, hogy akár még Gordon R. is megnyalná mind a tíz ujját :) )

Aki pedig fogyott és most újra jól érzi magát!! Hatalmas gratula NEKED!!! Példaértékű, és nagyon kitartó! Kívánom, hogy az élet minden területén ilyen kitartó legyél, és ne feledd, ezek után nincs lehetetlen a számodra!!! *-*

2013. febr. 1. 12:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Bridgi , 21:20-as vagyok: Hetente 3-szor járok edzeni (3x2óra). És "izmos" vagyok, csak hát vékony. Jó, az izmos az túlzás, és viccesen is hangzik. De érted, hogy mire akarok kilyukadni... :D
2013. febr. 1. 21:37
 19/22 boboooka válasza:
100%

167cm és 42kg vagyok.14/L .

rengeteget eszek. amikor bejön a magyar tanárunk órára akkor mindig : xy te már megint eszel? mellette meg mág 6éve kézilabdázok .

2013. febr. 2. 22:21
 20/22 Bridgi válasza:
48%
Igen, értem mire gondolsz. De az, hogy 3x2 órát edzel, és mellette, mit hogyan eszel, attól még lehetsz sovány optikailag. Súlyzós edzést csinálsz? :) (21:20-as írónak, a neved nem tudom ne haragudj)
2013. márc. 9. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!