Flora margarin jó sütéshez?
Sok "jó zsír" van benne, és szeretném sütéshez használni.
(magában nem esszük)
Megég??
Ezt hogy érted?
Az olívaolaj is jó sütikbe?
(régebben próbáltam, de nekem azt hiszem nem lett jó a tészta, olyan folyós maradt vele..)
Lehet, hogy valami kis félreértés volt akkor köztünk. Én úgy értelmeztem, hogy húsok készítéséhez akarod használni. Így, ha felhevíted könnyen meg tud égni, ezért szoktak egy kevés olajat adni hozzá.
Ha süteményt készítesz belőle, akkor természetesen ez a veszély nem áll fenn és nyugodtan használhatod.
Igen, én fogalmaztam kicsit tágabbra véve,( valószínűleg mert sosem sütök húst sütőbe..)
Sütés alatt az édes-sós süteményeket értettem, ez az én hibám, elnézést!:)
Akkor ezekhez jó a Flora? Csak mert nincs feltüntetve rajtuk, hogy sütéshez is jók..
Jó!:)
Köszi!:)
Bár már régi a kérdés, de én is válaszolnék:
Persze, hogy jó, ha pár év múlva szívproblémát szeretnél! A margarinnak nagyon kevés köze van a zsírhoz, ez egy mellék termék, ami emberi fogyasztásra is alkalmatlan!
Természetesen azóta már én is utánaolvastam és nincs itthon margarin. Van helyette teavaj, kókuszzsír, 3-4 féle hidegen sajtolt növényi olaj, amelyeket hevítés nélkül használok.
Kókuszzsírt használok sütikhez, husikhoz, palacsintához..stb., teavajat ritkábban, de az is kell néha természetesen.
Örömmel olvasom, hogy már nem használsz margarint, amit felsoroltál, mi is ilyeneket használunk!
A kókusz zsír egy fűszerezett csirkemell alá olyan pikáns ízt ad neki, jó kis itthon sütött kenyérrel (minőségi lisztből)! :)
Imádjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!