Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Flora margarin jó sütéshez?

Flora margarin jó sütéshez?

Figyelt kérdés

Sok "jó zsír" van benne, és szeretném sütéshez használni.

(magában nem esszük)



2012. aug. 27. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó.
2012. aug. 27. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen jó, de arra figyelj, hogy a margarin és a vaj könnyen megég. Ezt azzal tudod kiküszöbölni, hogy ha kevés olajat adsz hozzá (lehetőleg olívát)
2012. aug. 28. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 A kérdező kommentje:

Megég??

Ezt hogy érted?


Az olívaolaj is jó sütikbe?

(régebben próbáltam, de nekem azt hiszem nem lett jó a tészta, olyan folyós maradt vele..)

2012. aug. 28. 13:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valami kis félreértés volt akkor köztünk. Én úgy értelmeztem, hogy húsok készítéséhez akarod használni. Így, ha felhevíted könnyen meg tud égni, ezért szoktak egy kevés olajat adni hozzá.

Ha süteményt készítesz belőle, akkor természetesen ez a veszély nem áll fenn és nyugodtan használhatod.

2012. aug. 28. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, én fogalmaztam kicsit tágabbra véve,( valószínűleg mert sosem sütök húst sütőbe..)

Sütés alatt az édes-sós süteményeket értettem, ez az én hibám, elnézést!:)


Akkor ezekhez jó a Flora? Csak mert nincs feltüntetve rajtuk, hogy sütéshez is jók..

2012. aug. 28. 16:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatod.
2012. aug. 29. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 A kérdező kommentje:

Jó!:)

Köszi!:)

2012. aug. 29. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:

Bár már régi a kérdés, de én is válaszolnék:


Persze, hogy jó, ha pár év múlva szívproblémát szeretnél! A margarinnak nagyon kevés köze van a zsírhoz, ez egy mellék termék, ami emberi fogyasztásra is alkalmatlan!

2013. máj. 2. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 A kérdező kommentje:

Természetesen azóta már én is utánaolvastam és nincs itthon margarin. Van helyette teavaj, kókuszzsír, 3-4 féle hidegen sajtolt növényi olaj, amelyeket hevítés nélkül használok.

Kókuszzsírt használok sütikhez, husikhoz, palacsintához..stb., teavajat ritkábban, de az is kell néha természetesen.

2013. máj. 11. 01:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Örömmel olvasom, hogy már nem használsz margarint, amit felsoroltál, mi is ilyeneket használunk!


A kókusz zsír egy fűszerezett csirkemell alá olyan pikáns ízt ad neki, jó kis itthon sütött kenyérrel (minőségi lisztből)! :)

Imádjuk!

2013. máj. 12. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!