A cukorbetegek étrendjében hogy is van ez? Nem értem.
Terhességi cukrom van,napi 225g szénhidrátot kell fogyasztanom 6 felé elosztva.Sok helyen olvasom hogy pl uzsonnára (kb 25g),korpovit kekszet vagy teljes kiörlésű kenyeret esznek szalámival vajjal sajtal..ebből hogy lesz meg az előírt szénhidrátmennyiség uzsonnára??Fehérkenyeret meg zsemlét nem eszek mert az megdobja a cukromat.
Köszönöm!
Tönkölyből készült kenyeret ajánlják nagyon cukrosoknak. Abból kevesebb adja ki azt a mennyiséget, mint a ko.kex. És jó hatással van a vércukorszint alacsonyan tartására,alacsony a glikémiás indexe. Egyébként az én tapasztalatom is ez, két hét fogyasztás után. Természetesen jóval drágább, mint a fehér kenyér:(
Én is terhességi diabéteszes voltam, de csak 165 CH- t fogyaszthattam, és hónapokig éheztem. Irigyellek, hogy neked a diétával együtt van lehetőséged jóllakni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!