Hogyan foggyak le pár nap alatt a szüleim tudta nélkül?
Figyelt kérdés
Hát nem szabad róla tudniuk mert szerintük így is csinos vagyok de szerintem le kell adnom valamit magamról 4-5 kg egyébként 14 éves vagyok 163cm és 48kg a súlyommal valahogy nincs gond de viszont én látom magamon :)2012. aug. 10. 17:15
1/10 anonim válasza:
Gondolod, hogy nem fogják rajtad észrevenni, hogy vékonyabb vagy?
??????
2/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem Max csak a nagymamám őő ilyen szakértő :)
2012. aug. 10. 17:21
3/10 anonim válasza:
Pár nap alatt 4-5 kg-t?
Lehetetlen.
5/10 anonim válasza:
A magasságodhoz ez ideális súly,ne akarj lefogyni!
6/10 anonim válasza:
ennél vékonyabb hova akarsz lenni? szerintem csak az a bajod, hogy nem vagy izmos. tessék sportolni.
7/10 anonim válasza:
17:31-es: ezt komolyan mondod? Ideális? Szerintem már kórosan sovány...
Nem tudsz már annyit lefogyni, csak az izmaidból és olyan gyenge leszel, hogy az ágyból alig bírsz majd kikelni, de csináld csak.
8/10 anonim válasza:
a 163 cs-hez pont jó a 48 kg sőt még 1-2 kg is beleférne. Ha ebből elfogynál 4-5-öt az már nem lenne normális. Szóval ne akarj lefogyni, ha nem tetszik az alakod akkor sportolj és akkor átalakul, de fogynod semmiképp sem kell. Vigyázz mert így kezdődnek a remek étkezési zavarok.... Meg a torz önkép.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és már megoldottam :)
2012. aug. 17. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!