Igaz az hogy az ananász karcsusit?
Figyelt kérdés
Azt halottam egy mu üsorban hogy az ananász karcsusit.Igaz ez??2009. júl. 20. 19:26
1/5 anonim válasza:
Igen! Zsírégető hatású, és mellesleg finom is. Régebben anyukám ananász kapszulákat is szedett, hogy fogyjon.
2/5 anonim válasza:
Igaz, de kizárólag a rendes gyümölcs (s az sem nagy mértékben fogaszt,ugyan zsírégető), ami cukor és egyéb adalékok nélkül van, tehát nem konzerves ananászt kell enni, s az ananász üdítő sem fog lefogyasztani, életmódot kell váltani.
3/5 anonim válasza:
Azért az enyhe túlzás, hogy karcsúsít. Minden esetre biztos nem hízlal. Én azt olvastam, hogy ez az egyetlen táplálék, aminek a megemésztése több energiát igényel, mint amit ő ad. Tehát ennyiben elvben karcsúsít, a gyakorlatban nem igen, mert annyit úgy se fogsz enni belőle, hogy ez ilyen formában direktben meglátszódjon. Természetesen, ahogy előbb írták, csak maga a nyers ananász egészséges, a cukros szirupban úszó konzerv változata nem.
4/5 anonim válasza:
Nem, és igen... de inkább nem. Nem, mert nem karcsúsít. Nincs zsírégető hatása, nem fejlődik vissza a zsír és satöbbi baromság. Negatív kalória. Ezt szokták úgy értelmezni egyes barom, hozzá nem értő műsorok, hogy karcsúsít. A negatív kalória azt jelenti, hogy a feldolgozása több energiát használ fel a szervezetből, mint amit beviszel. Ebben nagy csoda nincs: Nagyon nagyon rostos. Nem tudod megemészteni teljesen, ez titka. A szervezet viszont erősen próbálkozik vele. Ez persze nem azt jelenti, hogy a mondjuk 100g ananász megevésével fogyhatsz 1000 grammot... nem. Hanem mondjuk annyit, hogy nem hízol tőle, de AZÉRT A BENNE LÉVŐ FRUKTÓZ(A LA CUKKER) BEÉPÜL!!!!
5/5 anonim válasza:
én egy hétig amanászon éltem a végén már kihánytam, de még a hanyásomat is fölzabáltam a koszos földről, mert az utszán hánytam és (amúgy megjegyzem fincsi ananász íze volt) anoreksziás lettem, azt hiszem elkezdem az egyhónapos kúrámat, aztán majd ki tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!