Mit egyek reggel, hogy tudjak WC-zni?
Figyelt kérdés
Kolis vagyok,és eddig mindig ebéd után tudtam elmenni wc-re de akkor se mindig.Nyáriszünetben mindig reggel megyek, és nekem ez a normális.A koliban viszont nem akar rámjönni a székelési inger reggel,légyszi adjatok tanácsot hogy mit egyek ami hatásos lenne!!
17/L
2012. aug. 6. 09:42
2/6 anonim válasza:
Kávé+keksz vagy kakaó+keksz sztem meghozza!
3/6 anonim válasza:
Tejeskávé jó erős, tej, vagy előtte való nap egyél sok rostosat:, pl dinnyét vagy valami gyümölcsöt, illetve natúr joghurtot.
( a kakaó székletvisszatartó és a keksz is)
4/6 anonim válasza:
Mikor reggel felkelsz igyál meg egy pohár vizet. A napi 2l folyadék legyen meg. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, főzeléket.
5/6 anonim válasza:
5 mg-os Stadalax bevont tablettát.
Az tuti hogy segít.
6/6 anonim válasza:
Sok vizet kell inni, már előző nap, főleg délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!