Normális ha csak úgy tudok enni, hogy közben iszok is?
Egyszerűen nem tudok enni,ha nem ihatok közben,sőt közvetlen étkezés előtt és után is innom kell.Ez baj?
Mindenki mondja,hogy ne igyak evés közben,mert egészségtelen,de akkor mi a helyzet a levesekkel?
Valaki elmagyarázná hogy is van ez?
18/L
én sem igazán bírok úgy enni, fölleg sós ételt, hogy közbe ne igyak, és csak a víz esik jól ilyenkor.
legalább könnyebben megemésztődik a kaja, nincs ezzel semmi baj szerintem:)21L
Ez a 2 azt írja h evés közben ne igyál.
Ez a 3. meg azt h csak tévhit: Évekkel ezelőtt terjedt el az a tévhit, hogy ha evés közben sok folyadékot fogyasztunk, felhígul a gyomorsav, és nem tudja lebontani a tápanyagokat. Ma már tudjuk, hogy az étkezéshez hozzátartozik egy pohár víz.
Én a 3.-nak hinnék. Szerintem mindenki szokott inni evés közben.
Köszönöm a válaszokat! Most megnyugtattatok,főleg a harmadik cikk. Az első cikkben meg azt írja,hogy "étkezést követően 1-2 órával igyunk csak újra." na én ezt nem bírnám ki az biztos.
Az az igazság kicsit megijesztettek,hogy ez cukorbetegség jele is lehet ezért tettem fel a kérdést,különben nem foglalkoztatott volna.
haha :D
Természetesen egyszer lenyelem a kaját és csak utána iszom rá a vizet,egyszerre azért nem megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!