Miért baj az, ha evés közben iszok?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják evés előtt,illetve után kell inni és nem közben,de miért nem lehet közben?
az ivás alatt ezeket értem:ásványvíz(szénsavas és sima),tej,tea.
2011. jan. 4. 19:14
2/8 anonim válasza:
Én meg ivás közben eszek, az jobb?
3/8 anonim válasza:
Elvileg nehezebben emészted a kaját, mert még jobban megterheli a gyomrod.
Amúgy az evés előtt és utánt nem úgy kell érteni, hogy közvetlenül, hanem, mondjuk fél órával előbb/később. Főleg, ha pl. zöldteát iszol, sokkal gyorsabban emésztesz. Én így tudom. Én ezt hallottam, de én nem tudom betartani :)
5/8 spyke93 válasza:
Amikor kicsi voltam szüleim mondták ezt amikor éterembe voltunk hogy meg tudjam enne a kaját :)
6/8 anonim válasza:
előtte kell inni, de nem közvetlenül, h beinduljanak az emésztési funkciók és könnyen megtudd emészteni a kaját. közbe meg azér nemjó inni mert úgy nehezebben emészted meg
7/8 anonim válasza:
ha evés közbe nem innék, 5 falatnál több nem menne le az tuti. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!