A világ mely részén ehetünkmég egészséges ételeket, genetikalilag nem módosítottakat?
Figyelt kérdés
Lassan már semmit sem szabad enni ha valaki olvasgat a témában.
A genetikailag módosított élelmiszertől mentesnek mely országok mondhatók?
Az amerikai kontinens ilyen szempontból elveszet.
Úgy értem a világ fejlett részén egyre több étel egészségtelen. Sorolni lehetne : módosító szerek,cukor,tartósítószer,színezék,stb miatt.
Van a világnak olyan része ahol még nyugodtan meg lehet enni azt amit elénk ranknak, amit megtermelnek?
Úgy értem,hogy állami szinten, és nem egyénileg megtermeled magadnak meg bio őstermelőktől vásárolsz.
2012. júl. 19. 17:47
1/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyen már nem nagyon van, legalábbis mi nem tudunk hozzájutni. Van még a földünkön egy néhány törzs, hegyvidéki tájakon élnek, saját maguk termelik az élelmiszereiket és szűrt vizet isznak, ott nincsenek betegségek, nincs rák, ők kutatások szerint 100-120 évig is elélnek. Természetesen az export-import is ismeretlen a számukra, ugyanis elzárkóznak a civilizációtól. Csak a bio amit megveszel(ha egyáltalán bio). Sajnos ebben a világban élünk, ahol már semmi sem egészséges.
2/2 Kiki01 válasza:
Afgánban ettem ottani mangót, hát majdnem elélveztem olyan fincsi volt, és tutti nem génkezelt. Na, jó, nagy merészség volt, de hálistennek nem volt mellékhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!