Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem tudok enni?

Miért nem tudok enni?

Figyelt kérdés
barátnőm elhagyott azóta nemtudok enni már 4 napja kb. ma is megpróbáltam enni , ki is hánytam rögtön 1xüen nemtudok enni még a joghurtitalt is ...

2012. júl. 14. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyomorideg..
2012. júl. 14. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
és mit lehet tenni ellene , ha továbbra sem eszek lehet valami bajom , inni tudok tegnap söröztem ma is .. csak az étel féleségek..
2012. júl. 14. 20:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze,hogy baj lehet ha nem eszel.. nekem a gyomorideg akor múlik el,ha megnyugszom,keresek valamit ami boldogabbá tesz.. szerintem menj el haverokkal enni egyet,addig nem gondolsz az exedre és jobb lesz.
2012. júl. 14. 20:08
 4/7 A kérdező kommentje:
de sajnos mindig rá gondolok mert nagyon hozzávagyok szokva hoyg mindennap mindent együtt csináltunk.... szóval elég nehéz..
2012. júl. 14. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Idő kell míg kihevered.
2012. júl. 14. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

így van idő kell hozzá, hogy hozzászokj hogy nem vagy vele (hátha méh kibékültök)

addig is csiálj folyékony turmixokat-joghurt/tej bele méz, gyümölcsök (alma, répa, sárgadinnye, banán, barack) hozzá darálhatsz egy kis müzlit hogy azért legyen energiád, sőt tehetsz hozzá túrót is

vagy folyékony zöldséglevesek, tejbegírz próbálkozz meg velük hátha könnyebb lenyelni

2012. júl. 15. 11:39
 7/7 anonim válasza:

nekem alig van étvágyam amióta szakítottunk(pedig nem is viselt meg, legalábbis azt hittem, hogy nem)..mondjuk már múlóban van ez az étvágytalanság :D

szerencsére én nem hánytam ki mivel nem is ettem szinte semmit, volt hogy reggel ettem 1-2 kis falatot aztán csak éjfél körül de akkor is úgy erőltettem magamba pár falatot ,mert addigra már fájt a fejem,mivel nem ettem.

tényleg csak idő kell :) remélem a kérdésed kiírása óta már jobban vagy:) fel a fejjel..elmúlik ez az állapot :) addig pedig amit feljebb a többiek javasoltak evés téren :)

2012. júl. 27. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!