Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Székletlazításra mit ajánlotok?

Székletlazításra mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Már régóta szenvedek székrekedéstől. Szinte már mindent próbáltam. Most fogamzásgátlót szedek, így vigyáznom kell, hogy hasmenésem ne legyen és kerüljem az olyan készítményeket, amik befolyásolják a gyógyszerek felszívódádát. Próbáltam már szilva lekvárt, gyógyteát, búzakorpát, gutalaxot, valami szirupot, hunyadi vizet, glicerines kúpot. Ritkán van rendes székletem, legtöbbször csak "bogyózom" (elnézést a kifejezésért). Voltam orvosnál, aki nem talált szervi problémát, sok vizet, rostot és mozgást javasolt. Voltam természetgyógyásznál, aki javasolt, hogy reggel nyugodt körülmények között kávézzak és relaxáljak. Ez egy darabig bejött, de valahogy hozzászoktam a kávéhoz és nem váltja ki ezt a hatást már. Szedtem már oxy tarmot is, azzal egy évre úgy-ahogy rendbe jöttem, de fogamzásgátló hatékonyságát befolyásolja így nem kezdhetek neki. Valami székletlazítóra, tehát nem hashajtóra gondoltam, erőlködés nélküli sikerélményre.
2012. júl. 14. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
lenmag joghurtba, kefírbe keverve vagy 1-2 ek lenmagolaj naponta.
2012. júl. 14. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:

"Voltam orvosnál, aki nem talált szervi problémát, sok vizet, rostot és mozgást javasolt."

És próbáltad?

2012. júl. 17. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!