Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A ketchup hizlal?

Keitha kérdése:

A ketchup hizlal?

Figyelt kérdés
én szörnyen ketchup mániás vagyok. Mindent azzal eszem. ( kenyeret, spagettit, bolognait...stb.) Én mindig is vigyáztam az alakomra, és nem csak ezért,de ha a ketchup káros, vagy hizlal vagy bármi akkor leteszek róla. Viszont már két éve ezen élek. Szerintetek hagyjak fel vele?

2012. júl. 10. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
-.-'
2012. júl. 10. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. júl. 10. 18:53
 3/5 anonim válasza:

Igen, hízlal, mert sok benne a gyorsna felszívódó cukor. Vigyázz, hú, ott egy plusz kiló!!!

Am viccet félre téve nem hízlal, nincs is benne zsír és még zöldségből is készül :)

2012. júl. 10. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Sírok. Magában nem, ha egy b*szott nagy extra hamburgerre teszed,megeszel belőle tízet egy nap és nem mozgod le akkor akkor igen, hízni fogsz tőle. Egyébként sem a kaja hízlal.
2012. júl. 10. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha tényleg azon élsz, akkor csökkentsd a mennyiséget, de teljesen felhagyni a fogyasztásával azért nem kell, főleg, hogy annyira szereted. Mértékkel mindent lehet. (Na jó, azért mérget pl nem.) :)
2012. júl. 10. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!